StoryEditorOCM
KalelargaOBITELJSKO KRVOPROLIĆE U RAŠTEVIĆU

Otac (48) napao sina (26) nožem, a kad je shvatio što je napravio, pokušao sebi probosti srce!

Piše IN
22. svibnja 2019. - 12:33
iStock-520091252

NOVO 10.33

Kako neslužbeno doznajemo, u Rašteviću je otac V.B (48) najprije verbalno, a potom i nožem napao sina L.B. (26), zadavši mu nekoliko površinskih uboda.

Potom se udaljio od mjesta događaja i otišao u polje. Kad je shvatio što je napravio pokušao se ubiti tako da je htio nožem probosti srce. Nože je sebi zabio u prsa, ali ne i u srce. Pronašli su ga tako ranjenog i prebacili u bolnicu. On i sin izvan su životne opasnosti 


PRIJE 9:51

Sukob oca i sina jučer u Rašteviću završio je krvavo: obojica su privedena u policiju s lakšim tjelesnim ozljedama pod sumnjom da je u pitanju bio teški pokušaj ubojstva.

Naime, negdje oko 17.30 sati 48-godišnji otac u alkoholiziranom je stanju (1,06 promila) najprije verbalno napao 26-godišnjeg sina, a potom ga je i ozlijedio nožem, nakon čega se udaljio. Incident se dogodio u dvorištu susjedne kuće, a otac i sin su inače prijavljeni na istoj adresi.

Nedugo nakon toga otac je na jednoj uzbrdici pronađen s ozljedama od noža, a policija pretpostavlja da ih je sam sebi nanio. 

Otac i sin prevezeni su u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za navedeni događaj, tako da je moguće da dođe i do prekvalifikacije djela.

01. svibanj 2024 09:10