POLICIJA JOŠ ISTRAŽUJE OBITELJSKI SUKOB U RAŠTEVIĆU Zašto je otac sina napao nožem i ranio ga u leđa i podlakticu?

POLICIJA JOŠ ISTRAŽUJE OBITELJSKI SUKOB U RAŠTEVIĆU

Zadarska policija još uvijek provodi kriminalističku istragu kako bi otkrila sve okolnosti tragičnog događaja u Rašteviću gdje je 42-godišnji otac V.B.  nožem napao 26-godišnjeg sina L.B., da bi potom otac pokušao nož zabiti sebi u srce.

Policija naime istražuje što je prethodilo krvavom obiteljskom sukobu, ali i kako je došlo do ranjavanja oca. 

OBITELJSKO KRVOPROLIĆE U RAŠTEVIĆU Otac (48) napao sina (26) nožem, a kad je shvatio što je napravio, pokušao sebi probosti srce!

Policija za sada još uvijek stoji kod kvalifikacije da je otac počinio teško ubojstvo u pokušaju tako da je sina napao s nožem u alkoholiziranom stanju i zadao mu ubodne rane u predjelu leđa i podlaktice. Otac je navodno napao sina nakon verbalne prepirke, kad je sin ulazio u automobil u namjeri da se udalji.

Nakon toga je otac otišao s mjesta sukoba i uputio se u polje gdje su ga kasnije pronašli s nožem u prsima. Policija pretpostavlja da je otac, shvativši što je napravio, pokušao sebi oduzeti život ubodom nožem u srce.

Otac i sin su prebačeni u zadarsku bolnicu, obojica su izvan životne opasnosti, iako ni kvalifikacija samih ozljeda još do kraja nije potvrđena.

Naslovnica Kalelarga