VIDEO&FOTO: NEZAPAMĆENI VANDALIZAM NA ZADARSKOJ RIVI Ploče je razbijao T.K. (25) iz Zadra! Lupao je po njima s rešetkom kanalizacijskog šahta!

VIDEO&FOTO: NEZAPAMĆENI VANDALIZAM NA ZADARSKOJ RIVI

NOVO

15:25

Kako neslužbeno doznajemo ploče na Pozdravu Suncu razbio je T.K. (25) iz Zadra. Razbio je oko 26 ploča, desetak manje nego što smo prethodno javili prema infomacijama iz gradske uprave.

Ploče je razbijao željeznom rešetkom s kanalizacijskog šahta.


15.00

Mladić je ploče razbijao teškim metalnim predmetom. Na videu se vidi kako neki teški komad metala diže iznad glave i s njim svom snagom udara u staklenu površinu instalacije. Od siline udarca komad metala se odbijao od staklene površine.


14.25

Prema prvim neslužbenim informacijama, mlađi muškarac u crnoj trenirci sa sivom kapuljačom razbio je oko 38 ploča na Pozdravu Suncu. Razbijao ih je teškim metalnim predmetom, a sve oštećene ploče su ulegnute nekoliko centimetara.

Na mjestu događaja policija provodi očevid.

Inače, jedna ploča košta 14.000 kuna plus PDV, što znači da je pričinjena šteta oko 530.000 kuna plus PDV.

Ploče su u vlasništvu Grada Zadra i, kako doznajemo, osigurane su, a cijela zona instalacije je pod nadzornim kamerama. Moguće je da su one zabilježile ovaj dosad nečuveno divljaštvo na svjetski poznatoj gradskoj instalaciji.


14:01

Nepoznati muškarac oko 13 sati razbio je nekoliko solarnih ploča na instalaciji pozdrav Suncu.

Policija je oko 13.10 sati dobila dojavu građana. Prema prvim informacijama, nepoznati muškarac je došao do instalacije i počeo razbijati staklene ploče. Nakon toga je sjeo na biciklu i udaljio se s mjesta događaja. Instalacija je nedavno temeljito obnovljena za preko 4 milijuna kuna.

Policija nam je potvrdila da su priveli jednu mušku osobu koja se dovodi u vezu s događajem.

Uskoro opširnije...

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!