StoryEditorOCM
KalelargaEPILOG SINOĆNJEG OKRŠAJA ISPRED SUPERNOVE:

Daruvarac i Babić pušteni, Ivici Basi slijedi pritvor i kaznene prijave za tri djela!

Piše L.B.
6. lipnja 2019. - 12:05
9996298

Nakon sinoćnjeg incidenta ispred Trgovačkog centra Supernova, u kojem su sudjelovali Darko Kovačević Daruvarac (32), Ivica Basa (35) i Igor Babić (36), te provedene policijske obrade, u policiji je zadržan samo Ivan Basa, koji će tijekom dana biti priveden pritvorskom nadzorniku, dok su Darko Kovačević i Igor Babić sinoć pušteni.

Iz zadarske policije jutros su priopćili kako je jučer u 16,20 sati zaprimljena je dojava da je unutar trgovačkog centra u Ulici Akcije Maslenica došlo do fizičkog sukoba između tri muške osobe.

Ubrzo nakon dojave policijski službenici su u službene prostorije doveli tri muške osobe u dobi od 36, 35 i 32 godine.

- Do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je su se na parkiralištu trgovačkog centra u automobilu nalazili 32-godišnjak i 36-godišnjak kada je sa suvozačeve strane prišao 35-godišnjak i tom prilikom 32-godišnjaku uputio prijetnje i oštrim predmetom mu pokušao nanijeti tjelesne ozljede. 32-godišnjak je tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede dok su na vozilu nastala oštećenja. Kada su se pokušali s vozilom udaljiti s parkirališta, 35-godišnjak je prema vozilu bacio kamenje. Nakon toga su se zaustavili i krenuli za 35-godišnjakom prema trgovačkom centru, gdje je u unutrašnjosti pao na pod i tom prilikom su ga uhvatili – priopćeno je iz policije.

Dvojac - Darko Kovačević i Igor Babić su od sinoć na slobodi, a u službenim prostorijama u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim Basom zbog kaznenih djela pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, te prijetnje prijetnja prema 32-godišnjaku, kao i oštećenja tuđe stvari.

20. travanj 2024 18:14