SMETA JOJ PUŠENJE Zbog dima od cigareta žena (53) napala susjedu, a onda je udarila u glavu!

SMETA JOJ PUŠENJE

U Biogradu je u četvrtak navečer u jednoj stambenoj zgradi, u portunu, došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između dvije stanarke, i to zbog pušenja.

Stanarka (53) je prigovorila drugoj stanarki, 34-godišnjakinji, zbog dima od cigareta u portunu i pušenja u zgradi.

Međutim , prigovaranje je prešlo u vrijeđanje, a vrijeđanje u udarac u glavu koji je 53-godišnjakinja zadala 34-godišnjakinji.

Intervenirala je policija i protiv starije žene podignula optužni prijedlog.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!