TUČNJAVA IZA PONOĆI Pijan napao dvojicu muškaraca u Varoši pa dobio batine!

TUČNJAVA IZA PONOĆI

U nedjelju oko 1 sat iza ponoći u Varoškoj ulici na Polotoku došlo je do narušavanja javnog reda i mira.

Incident se dogodio kad je 37-godišnjak iz Zadra u alkoholiziranom stanju prišao stolu na terasi jednog kafića za kojim su sjedila dvojica muškaraca u dobi od 28 i 24 godine. Pijani muškarac je prišao gostima i verbalno ih napao, a nakon toga je i udario 28-godišnjaka. Napadnuti muškarac mu je na isti način uzvratio.

Policija je privela svu trojicu, ali su napadnuti mladići nakon izjava pušteni uz prekršajnu prijavu, a napadač je uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira zadržan na triježnjenju jer mu je izmjereno 1,6 promila alkohola u krvi.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!