MLADI VOZAČ IZ ZADRA ZARADIO PRIJAVU U prebrzoj vožnji srušio motociklista!

MLADI VOZAČ IZ ZADRA ZARADIO PRIJAVU

U prometnoj nesreći koja se u subotu oko 18 sati dogodila na županijskoj cesti između Bokanjca i Mazije lakše tjelesne povrede zadobio je 58-godišnji državljanin Italije.

Njega je, dok je vozio motor, udario 23-godišnji vozač osobnog automobila iz Zadra. Krećući se iz Zadra prema Briševu mladi vozač se neprilagođenom brzinom zabio u stražnji dio motocikla ispred sebe i srušio ga. Motociklist je u padu zadobio lakše ozljede koje su mu sanirane u zadarskoj Općoj bolnici.

Protiv 23-godišnjeg vozača policija je podnijela optužni prijedlog za izazivanje prometne nesreće.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!