StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJSKI INSPEKTORI IH ULOVILI VEĆ U PREDSEZONI

Par krao na plaži i po kućama u Sv.Filipu i Jakovu pa dolijao

Piše Zadarski.hr
11. lipnja 2019. - 11:52
75474722

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom i 28-godišnjakinjom koje se sumnjiči za tešku krađu i tri krađe.

Naime, sumnjiči ih se da su u periodu listopada prošle godine do početka lipnja ove godine u Sv. Filipu i Jakovu provalili u kuću u vlasništvu 77-godišnjakinje, odakle su otuđili televiziju i zračnu pušku.

Također ih se sumnjiči da su u subotu u Sv. Filip i Jakovu, s plaže otuđili torbu s mobitelom i novcem u vlasništvu 37-godišnje državljanke Slovenije, kao i da su u subotu u Sv. Filip i Jakovu, iz mobilne kućice otuđili novčanik s novcem u vlasništvu 64-godišnjaka.

Nadalje, sumnjiči ih se da su u nedjelju na plaži u Sv. Filipu i Jakovu s plaže otuđili dvije torbe u kojima se nalazio novac, dva mobitela, kameru s priborom u vlasništvu četiri mlađa državljanina Slovačke ( u dobi od 17 do 19 godine)..

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 40-godišnjak i 28-godišnjakinja uz kaznenu prijavu zbog teške krađe i krađe predani su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

20. travanj 2024 03:18