BREAKING NEWS: ŠKRAPE U UVALI PALADINKA SAMLJELI U PAPAR Gospodin inspektor Nedjeljko Sjauš jučer je bio jako bezobrazan i na godišnjem. Danas je morao prekinuti odmor i otići na Pag... Ispričavamo se!

BREAKING NEWS: ŠKRAPE U UVALI PALADINKA SAMLJELI U PAPAR

- Ja sam na godišnjem odmoru! Nemam ni sekunde vremena, jeste li me čuli! Pitam vas jeste li me čuli! Ne znam tko vam je dao uopće moj privatni broj! Ovo je moj privatni telefon! Za sve informacije zovite Ministarstvo” urlao je na našu novinarku u utorak hidrograđevni inspektor Lučke kapetanije Zadar Nedjeljko Sjauš, nakon što smo ga nazvali da bi ga upozorili na devastaciju obale u uvali Paladinka na južnoj strani otoka Paga.

FOTO: SKANDAL NA PAGU: NJEMAČKI INVESTITORI "GREŠKOM" SAMLJELI ŠKRAPE I SIKE: Umjesto "dalmatinske stine", pješčana uvala Paladinka sada ima vizuru svježe uzorane njive! Inspektor Sjauš: Zašto me zovete, ja sam na godišnjem!

Inspektor Sjauš je u utorak bio jako neugodan i bezobrazan, užasno se iznervirao što ga novinari zovu i žele informirati o skandaloznoj nepopravljivoj devastaciji pomorskog dobra u njegovoj nadležnosti, i to na privatni telefon, a on je na godišnjem odmoru. 

No, nakon što je priča o sumnjivim poslovima njemačkih investitora koji navodno žele u Paladinki podići naselje bungalova objavljena, iz zadarske Lučke kapetanije neslužbeno nam je potvrđeno da je hidrograđevni ispektor Sjauš u srijedu hitno upućen na mjesto događaja, gdje se već godinu dana izvode radovi teškom mehanizacijom, a nitko od nadležnih, od gradonačelnika Paga do Lučke kapetanije, o tome navodno ništa nije znao.

Sad, eto, znaju, pa je inspektor Sjauš naglo morao prekinuti godišnji odmor. Ispričavamo mu se na toj dekomodaciji...

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...