StoryEditorOCM
KalelargaOBRAČUN ZBOG NEPROPISNOG PARKIRANJA

Zadranin koji je vozačima "pauka" prijetio kuburom i sjekirom, priveden na ispitivanje

Piše B.S.
13. lipnja 2019. - 21:10
pauk_auto-150210

Zbog osnovane sumnje na počinjenje dva kaznena djela protiv osobne slobode prijetnjom, u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru u četvrtak je ispitan 67-godišnji Zadranin koji je djelatnicima "Pauka" prijetio kuburom i sjekirom,

Postoji osnovana sumnja da je 67-godišnjak u srijedu, 12. lipnja oko 9,30 sati, na ukrcajnoj rampi u ulici Braće Bilišić gdje je nepropisno parkirao svoje vozilo marke "Fiat" zadarskih oznaka, revoltiran intervencijom "Pauka", odnosno djelatnika gradske tvrtke "Obale i lučice" iz svog automobila uzeo pištolj nepoznate marke tipa kubure i usmjerio ga prema zaposleniku, te njemu i drugom zaposleniku rekao da će ih ubiti.

Pištolj je potom spremio, a i iz automobila je onda uzeo i sjekiru s drškom te se vratio do vozača "pauka" i njome nekoliko puta zamahnuo prema njima, na što su oni u strahu pozvali policiju spriječili ga da se ne udalji zagrađivanjem vozila.
Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 66-godišnjeg osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

20. travanj 2024 09:26