StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO / VIDEO: NOĆNA PUCNJAVA U MASLENICI

Policija sumnja da je I.B. (42) iz Zagreba hicem iz pištolja ubio njegov prijatelj (41) iz djetinjstva dok je bio u pijanom stanju!

Piše IN
17. lipnja 2019. - 13:17
ubojstvo_maslenica4-170619

NOVO

U pucnjavi koja se u ponedjeljak jedan sat iza ponoći dogodila u Maslenici, ubijen je 42-godišnji I.B. iz Zagreba, a priveden je njegov 41-godišnji prijatelj iz djetinjstva koji ima prebivalište u Maslenici. Pucnjava se dogodila nedaleko njegove kuće bez svjedoka, a na mjestu događaja pronađen je ilegalni pištolj.

Preminuli muškarac upucan je jednim hicem, a policija zasad sumnja da ga je ubio 41-godišnjak iz Maslenice koji inače nema registrirano vatreno oružje. Ni jedan ni drugi muškarac nisu imali većih problema sa zakonom, osim što 41-godišnjak ima nekoliko prekršajnih prijava.

Privedeni muškarac osumnjičen za ubojstvo bio je u alkoholiziranom stanju, a nakon što se dogodila pucnjava, otrčao je do susjedne kuće i zatražio od njih da nazovu hitnu pomoć.

Na mjestu događaja policija je pronašla Fiat Punto riječkih registarskih oznaka u vlasništvu preminulog muškarca iz Zagreba. Automobil je prevezen u prostor policijske uprave u Zadru gdje će nad njim biti proveden očevid.

 

Ubijeni muškarac i 41-godišnjak iz Maslenice bili su prijatelji iz djetinjstva i odrastali su zajedno u Zagrebu. Koje su okolnosti dovele do tragičnog događaja policija još uvijek istražuje.

 


9:39

Noćas u ponoć zaprimljena je dojava kako je u Maslenici nakon pucnjave jedna osoba ozlijeđena, koja je kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Na mjesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, a u 1 sat je zaprimljena dojava kako je u bolnici od zadobivenih ozljeda preminuo 42-godišnjak iz Zagreba.

U službene prostorije policije dovedena je 41-godišnja muška osoba nad kojom je u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.

 

 

16. travanj 2024 07:04