StoryEditorOCM
KalelargaDOBRODOŠLICA ZA "RITU ORU"

Duje Stanišić: u podne prosvjedujemo ispred TZ Zadra koja ni kune nije uložila kod nas, neka svi znaju da ih Petrčane "časti" tim mega koncertom, a pjevačici nosimo naše delicije!

Piše M.K.
11. srpnja 2019. - 20:35
petrcane5-180518

U petak 12. srpnja s početkom u 12 sati ispred Turističke zajednice grada Zadra ću u ime mojih sumještana u Petrčanima progovoriti o sramotnom odnosu turističke zajednice grada Zadra prema našem mjestu - najavio je Duje Stanišić, bivši predsjednik Mjesnog odbora Petrčane i predstavnik turističkog mjesta Petrčane.

- Većina mještana koji se bave turizmom ostala je neugodno iznenađena činjenicom da ove godine apsolutno ne postoji nikakav program manifestacija u našem mjestu, te se zahtjevi za smeđom signalizacijom, biciklističkim stazama, uređenjem plaža i ostalim infrastrukturnim zahvatima više niti ne spominju u kontekstu mjesta Petrčane. 

Kako znamo da mjesto Petrčane ima velike turističke kapacitete koji na godišnjoj bazi pune državni, općinski i proračun nama nadležne Turističke zajednice grada Zadra, a veliki iznos će se potrošiti na organizaciju koncerta Rite Ore, mi želimo poručiti svima koji će prisustvovati koncertu da se lijepo provedu i da znaju da ih je mjesto Petrčane počastilo ovim mega koncertom.

Također smo pripremili vrhunske petrčke delicije koje želimo uručiti ovoj mega zvijezdi koja je pristala održati koncert baš u našem gradu i poboljšati brojke ove ne tako obećavajuće turističke sezone - kazao je Duje Stanišić, inače i poznati operni pjevač.

 

16. travanj 2024 22:09