StoryEditorOCM
KalelargaREAGIRANJE IZ ZADARSKE POLICIJE NAKON TRAGEDIJE U NINU

Policajac je na plaži obavio razgovor sa očevicima te osiguravao mjesto događaja do dolaska mrtvozornika i očevidne ekipe!

Piše Zadarski.hr
13. srpnja 2019. - 09:05
NIN_smrt

Iz PU zadarske su kasno sinoć reagirali na naš članak o nesreći na plaži u Ninu. Prenosimo ga u cijelosti:

"Danas (petak) oko 16.06 h zaprimljena je dojava da je u Ninu na Kraljičinoj plaži pozlilo dvjema osobama. Izlaskom na mjesto događaja oko 16.25 h policijski službenik je zatekao medicinsko osoblje Hitne medicinske pomoći koje pruža pomoć muškoj osobi u dobi od 73 godina, dok je drugim kolima HMP sa plaže prema OB Zadar prevezena ženska osoba u dobi od 70 godina. 

Policijski službenik je utvrdio da je u tijeku pružanje stručne liječničke pomoći muškoj osobi pa je u cilju utvrđivanja okolnosti samog nesretnog događaja, na plaži obavio razgovor sa očevicima te osiguravao mjesto događaja do dolaska mrtvozornika i očevidne ekipe.

U kontaktu sa novinarkom policijski službenik Operativno komunikacijskog centra PU zadarske dao je informacije novinarki s kojima je u tom trenutku raspolagao, naglasivši da je policajac koji je bio na mjestu događaja došao u trenutku kada je hitna medicinska pomoć već pružala stručnu medicinsku pomoć unesrećenom muškarcu.

Smatramo potrebnim naglasiti da se radi o dugogodišnjem iskusnom policijskom službeniku te da je bilo potrebe za pružanjem pomoći unesrećenom ili ekipi hitne medicinske pomoći s kojom je odmah po dolasku stupio u kontakt, isti bi odmah i bez imalo oklijevanja na taj način i postupio.

S postovanjem,

Ivana Grbin

19. travanj 2024 02:23