StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: PROVEDNA OVRHA NAD STANOM U ZRINSKO-FRANKOPANSKOJ ULICI

Prava vlasnica koju su prevarili lihvari ušla u stan, a Lorenco Zalović završio u Vrapču zbog stresa i suicidalnih misli!

Piše IN
16. srpnja 2019. - 13:40
zalovic1-160719

Sudska savjetnica Milena Lokin i ovršitelj Ivica Zrilić proveli su u utorak ujutro ovrhu nad stanom u Zrinsko-frankopanskoj ulici koji je bio u vlasništvu Lorenca Zalovića (52) iz Zadra.

Postupak je proveden u prisutnosti ovrhovoditeljice Lade Marinović iz Zadra, a bivši vlasnik stana Zalović nije se pojavio jer je dan nakon što je svoju potresnu ispovijest iznio za Zadarski.hrSlobodnu Dalmaciju, završio u psihijatrijskoj klinici Vrapče, zbog teškog stresa i suicidalnih misli, gdje se još uvijek nalazi.

Podsjetimo, Lada Marinović je stan od 50-ak kvadrata na Relji 2010. godine prodala tvrtki OMH Razvitak iz Vukovara, da bi ga oni deset mjeseci kasnije prodali Zaloviću. Ispostavilo se međutim da je OMH Razvitak bila tvrtka paravan lihvarske organizacije koja je praktički otela stan Ladi Marinović, a cijenu toga platio je Zalović. Naime, iako je potpisao valjani ugovor s čistim ZK izvatkom, kupoprodaja je sudski poništena zbog ništetnosti, budući da je Marinović uspjela dokazati da joj je stan uzet na prevaru, iako je služio kao osiguranje za zajam koji je dobila od fantomske tvrtke.

Uskoro opširnije... 

26. travanj 2024 03:06