DARKO KOVAČEVIĆ DARUVARAC SUTRA BI SE TREBAO JAVITI U REMETINAC, ALI... Zatražio je odgodu služenja kazne "zbog obiteljske situacije", sud provjerava ove navode!

DARKO KOVAČEVIĆ DARUVARAC SUTRA BI SE TREBAO JAVITI U REMETINAC, ALI...

Darko Kovačević Daruvarac trebao bi se sutra, u srijedu, u pojaviti u Remetincu, no kako prenosi Nacional, zatražio je odgodu zbog obiteljske situacije

Županijski sud u Zadru je od Centra za socijalnu skrb zatražio provjeru Daruvarčevih navoda.

– Očekujemo izvješće Centra, nakon čega ćemo don ijeti odluku – izjavila je sutkinja izvršenja Dijana Grancarić. Grancarić je, međutim, pojasnila da to ne odgađa Kovačevićevo javljanje u zatvor.

– Sve se, vezano za odgodu, odvija po žurnoj proceduri i uskoro očekujemo izvješće Centra. Ako se ne javi u Centru za dijagnostiku, oni će nas obavijestiti, a ja kao sudac izvršenja odlučujem hoćemo li izdati dovedbeni nalog. To ovisi o tome je li nejavljanje opravdano ili nije – kazala je sutkinja.

Darku Kovačeviću Daruvarcu (32), pravomoćno osuđenom na četiri godine zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, 2. srpnja je na zadarskom Županijskom sudu uručeno rješenje o upućivanju na odsluženje kazne koju mu je odredio Županijski sud u Splitu.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije