StoryEditorOCM
KalelargaFOTO S MJESTA DOGAĐAJA: STRAVIČNA PROMETNA U PAKOŠTANIMA - MOTOROM SE ZABILI U RASVJETNI STUP

Poginuo je 17-godišnjak s područja Biograda, a njegov vršnjak s višestrukim prijelomima je na operaciji!

Piše IN
28. srpnja 2019. - 13:20
prometna_pakostane3-280719

13:15 Policija nam je potvrdila da je noćas u Pakoštanima na licu mjesta poginuo 17-godišnjak s područja Biograda. Još nije poznato tko je od dvojice 17-godišnjaka vozio neregistrirani motor, a obojica su bila bez kacige.


11:10 Policija još nije utvrdila tko je vozio motor u prometnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila u Pakoštanima. U nesreći je jedna osoba smrtno stradala, a druga je u životnoj opasnosti.

Također prema najnovijim infomacijama, u zadarsku bolnicu s brojnim teškim ozljedama prevezen je 17-godišnjak s područja Biograda. 


9:54 - Mladić je životno ugrožen, ali je stabilno. Zadobio je više prijeloma i povreda organa, upravo ga pripremamo za operaciju gdje ćemo sanirati zadobivene povrede. Vjerujem da ćemo uspjeti i da će se uspješno oporaviti - kazao nam je dr. Edi Karuc, zamjenik ravnatelja opće bolnice Zadar, nakon što je noćas oko 3 sata u bolnicu primljen 18-godišnji pacijent u teškom stanju. Mladić priča hrvatski, ali ni dr Karuc nam nije znao reći odakle je. 

Mladić je stradao kao putnik na motoru koji se noćas oko 2.30 sati zabio u rasvjetni stup u Pakoštanima. Od posljedica udara vozač je odmah preminuo.


9:24 Jedan muškarac je poginuo, a drugi je životno ugrožen, u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas, oko 2.30 sati dogodila u Pakoštanima.

Prema još uvijek nepotpunim informacijama iz policije, do nesreće je došlo kada su se dvojica muškaraca vozila na neregistriranom motoru Piaggio ulicom Kraljice Jelene u Pakoštanima. Kretali su se ulicom iz smjera sjevera prema jugu, kad je vozač motora kod kućnog broja 82., zbog vožnje neprimjerene uvjetima stanja kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem, sletio s desne strane kolnika i udario u rasvjetni stup. Vozač i njegov putnik nisu imali zaštitne kacige.

Odmah po dolasku hitne pomoći konstatirana je smrt vozača, a njegov putnik je hitno prebačen u zadarsku bolnicu i životno je ugrožen.

Policija nam nije mogla ništa reći o identitetu stradalih muškaraca jer se još utvrđuje.

01. svibanj 2024 16:17