StoryEditorOCM
RegionalNAKON ŠTO JE NA RIVI U ZADRU OSTALO 50-AK PUTNIKA

Jadrolinija za vikend vraća "Doru" na liniji za Preko!

Piše I.N.
30. srpnja 2019. - 14:55
dora_preko7-300315

Prilikom nedavne posjete Preku, predsjednik Uprave Jadrolinije David Sopta najavio je kako "brod Dora, koji plovi između Zadra i Preka, sutra izlazi iz remonta pa će i na toj liniji usluga biti kvalitetnija". Bilo je to 16. srpnja, a do danas vozi "Lara"...

Štoviše, u ponedjeljak popodne je zbog manjeg kapaciteta "Lare", 250 poutnika, na zadarskoj rivi ostalo 50-ak putnika koji nisu uspjeli ući u katamaran. Problem je ostao i nakon sljedeće linije - u 16.10 sati u Preku je ostalo između 20 i 30 neukrcanih putnika, a u Zadru u 16.45 oko 20 njih.

FOTO: U SRCU SEZONE "DORA" JOŠ UVIJEK NA REMONTU Na rivi ostalo 50 putnika, nisu uspjeli ući u katamaran!

Što se dogodilo s "Dorom", koja prima 350 putnika, i zašto još nije vraćena na liniju za Preko, pitali smo odgovorne u Jadroliniji.

- Prilikom redovitog remonta broda „Dora" i pregleda broda, ustanovljeni su dodatne tehničke specifičnosti koje je potrebno riješiti unutar remonta. Navedeno je zahtijevalo dodatno vrijeme, ponajprije radi naručivanja potrebnih dijelova za obavljanje radova. Putnicima zahvaljujemo na razumijevanju, a povratka broda „Dora" u liniju očekujemo u vikendu pred nama – odgovorili su nam iz službe za odnose s javnošću.

16. travanj 2024 23:50