StoryEditorOCM
KalelargaPARADOKS NA ZADARSKOM BULEVARU

Red do Stanice za tehnički pregled ugrožava sigurnost prometa – gradonačelnik pozvao vlasnika da napravi mjesta u svom dvorištu!

Piše P.O.
30. srpnja 2019. - 17:30
tehnicki_pregled2-300719

Mada su sigurnost i protočnost prometa glavne mantre u obnavljanju prometnica, od čeganeki ljudi u Zadru godinama dobro žive, Irena Dragić (SDP) je na Aktualnom satu Gradskog vijeća Zadra skrenula pozornost upravo na problem sigurnosti uz neke od nedavno obnovljenih gradskih ulica. Usput je dodala da joj nakon obnoce ceste između Opće bolnice i Poliklinike sada treba duplo više vremena kako bi stigla do svog radnog mjesta.

-Na početku Bulevara postoji jedna Stanica za tehnički pregled vozila, ali vozila koja tamo čekaju red stoje na ulici koja vodi prema Općoj bolnici i ugrožavaju sigurnost prometa. Samo je kod nas moguće da se sigurnost prometa narušava uz Stanicu za tehnički pregled koja je tu upravo zbog sigurnosti u prometu. Što ste, gradonačelniče, napravili da ih maknete s ulice, pitala je Irena Dragić gradonačelnika Dukića.

- I ja sam to primijetio. To je odgovornost Stanice za tehnički pregled i policije, oni bi trebali regulirati promet. Pozivam vlasnika Stanice da za automobile koji čekaju na pregled napravi više mjesta u svom dvorištu, odgovorio je Dukić.

19. travanj 2024 01:16