StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: "NI VAMO, NI TAMO"

Dragi čitatelji, ako ne morate, ne vozite! Ovo malo naoblake izazvalo je prometni kolaps u cijelom gradu!

Piše MG
14. kolovoza 2019. - 17:50
guzve_poluotok1-140819

Čim se malo naoblači, svi turisti u Zadru i okolici odluče autima doći do Poluotoka. Tako je bilo i jutros. Dugačke kolone automobila sjatile su se na sve zadarske prometnice i napravile prometni kolaps. A onda je, odjednom, sasvim neočekivano, zasjalo sunce. Pa su svi ti furešti, u stotinama automobila, odlučili krenuti prema plažama. I paf! Ubrzo se stvorio nezapamćeni prometni čep, što se posebice moglo osjetiti kod Jazina, ali i kada su u pitanju gradske autobusne linije.

- Zbog nezapamćenih gužvi na cestama u našem Gradu i Županiji, ovim putem izražavamo žaljenje što su naši autobusi samo sudionici u prometu i zbog više sile ne mogu održavati redove vožnje na gotovo svim gradskim linijama, posebice na linije Belafuža, Bokanjac, Petrići i Diklo te na prigradskim linijama u pravcu Vira, Nina, Petrčana, zatim Biograda i Posedarja - navode u priopćenju. Također, iz Liburnije su zamolili sve ostale sudionike u prometu da poštuju prometna pravila, što posebice vrijedi u tim okolnostima te da propuštaju vozila javnog prijevoza prilikom izlaska iz ugibališta.

Mi, pak, savjetujemo da, ako možete, i niste daleko do svoje konačne destinacije, odaberete zdraviji i jednostavni način – na noge. 

27. travanj 2024 01:06