StoryEditorOCM
KalelargaVIDEO: DRAMA NA AUTOCESTI KOD TUNELA SV. ROK

Zapalio se autobus, snimljen trenutak u kojem je došlo do eksplozije na stražnjem kraju vozila

Piše Jutarnji.hr
18. kolovoza 2019. - 00:05
1111

U subotu navečer nešto iza 20 sati na autocesti A1 u smjeru Zagreba kod tunela Sv. Rok zapalio se autobus, piše Slobodna Dalmacija.

"U 20 sati dobili smo dojavu o požaru na autocesti kilometar prije tunela Sv. Rok u pravcu Zagreba. Zapalio se autobus čeških registarskih oznaka u kojem je bilo 49 putnika. Nitko nije ozlijeđen", kazala je Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarske.

Zbog nesreće su se stvarale ogromne gužve. HAK javlja da je zbog požara na autobusu za sav promet u smjeru Zagreba zatvorena dionica Maslenica-Sveti Rok, a kolona je oko 2 km. Dodaju i kako je kolona prije čvora Maslenica u smjeru Zagreba 4 km.

Kako nam javlja čitatelj, radi se o autobusu čeških registarskih oznaka.

Na snimci koju nam je poslao čitatelj, vidi se ogroman požar na autobusu, a baš u trenutku dok je automobilom prolazio pored zapaljenog vozila došlo je do eksplozije.

Policija i vatrogasci su na terenu, a mediji prenose kako su putnici s prtljagom stajali na zaustavnoj traci autoceste, piše Hina.

"Otvorenog plamena nema. Požar je ugašen i sada se radi dogašivanje i sanacija. Vatra je u rekordnom roku ugašena, a na teren je izašlo 5 vatrogasaca s 4 vozila, a preventivno su došla još dva vatrogasca", rekao je Stjepan Rukavina, zamjenik vatrogasnog zapovjednika HAC-a.

 

 

19. travanj 2024 15:59