StoryEditorOCM
KalelargaNIJE STAO NA "OBAVEZNO ZAUSTAVLJANJE"

Pritvoren 57-godišnji vozač koji je izazvao lančani sudar u Stankovcima!

Piše B.S.
20. kolovoza 2019. - 11:39
policija, promet

Zbog lančanog sudara u Stankovcima gdje je u ponedjeljak ujutro poginuo 50-godišnji muškarac koji je upravljao Fiat6 tipom slatinskih oznaka, Policijski službenici Policijske postaje Benkovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim vozačem Opel Astre daruvarskih tablica, kojeg se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Naime. 57-godišnjaka se sumnjiči da se dolaskom sa sporedne ceste nije zaustavio na prometni znak „Obvezno zaustavljanje“. Ušao je u raskrižje s državnom cestom D 27, a da nije propustio sva vozila, te je automobilom udario u Fiat Tipo kojim je upravljao 50-godišnjak. Nakon sudara, Fiat je odbačen na metalnu zaštitnu ogradu, a Opel se zarotirao na cesti, te je na njega naletjelo teretnjak Mercedes zagrebačkih oznaka.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 50-godišnji vozač u Fiatu slatinskih registracijskih oznaka, dok je 29-godišnja putnica u Opelu daruvarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđena.

Uz kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 57-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

20. travanj 2024 06:29