MLADIĆ (21) NE PODNOSI SVOJU SUSJEDU (73) Lupao joj po vratima i urlao, pa joj na kućnom pragu razbio pivsku bocu!

MLADIĆ (21) NE PODNOSI SVOJU SUSJEDU (73)

Policija je u utorak nešto prije 13 sati intervenirala u stambenoj zgradi u Ulici sv. Vinka Paulskog u Zadru, gdje je morala obuzdati iznerviranog 21-godišnjaka.

On je htio da mu 73-godišnja susjeda otvori vrata, kako bi „raščistili neke razmirice.“ Kako je ona odbijala pustiti ga u stan ili samo otvoriti vrata, on je počeo vikati, urlati, vrijeđati, pa je prešao na lupanje šakama po njezinim vratima.

Potom je na kućnom pragu razbio bocu piva.

Mladić je zaradio optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, a dobio je i mjeru zabrane prilaska susjedi u trajanju od osam dana.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!