NEKI SE U NEDJELJU POSLIJEPODNE OPUŠTAJU BOĆANJEM, ALI NE I U RAŠTANIMA DONJIM... Sukob unutar obitelji završio međusobnim kamenovanjem: jedna žena i dva muškarca tražila liječničku pomoć!

NEKI SE U NEDJELJU POSLIJEPODNE OPUŠTAJU BOĆANJEM, ALI NE I U RAŠTANIMA DONJIM...

Zadarska je policija zbog naročito drskog ponašanja prijavila četiri muške osobe iz Raštana Donjih koji su se u nedjelju oko 18.15 sati međusobno gađali kamenjem.

S jedne strane bili su 61-godišnjak i 36-godišnjak, a s druge 64-godišnjak i 39-godišnjak. Riječ je, kako neslužbeno doznajemo, o unutarobiteljskom sukobu koji traje već duže vremena, a jučer poslijepodne je eskalirao, najprije verbalno, vrijeđanjem i prijetnjama, a potom se pretvorio u međusobno kamenovanje.

Na koncu su zbog ozljede od udaraca kamenja u glavu i tijelo liječničku pomoć zatražili stariji muškarci iz oba tabora te 63-godišnja žena koja je bila na strani muškaraca od 64 i 39 godina. Iako nije sudjelovala u svađi i gađanju kamenjem, nekoliko hitaca je i nju pogodilo. Svi ozlijeđeni imaju lakše tjelesne povrede.

Policija je svim muškarcima izdala mjeru zabrane međusobnog približavanja te podnijela prijave za narušavanje javnog reda i mira na osobito drzak način.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije