ZARADILA KAZNENU PRIJAVU ZBOG TEŠKE PROMETNE Vozačica (40) oborila muškarca na pješačkom prijelazu - hitno prebačen u zadarsku bolnicu!

ZARADILA KAZNENU PRIJAVU ZBOG TEŠKE PROMETNE

Zbog izazivanja teške prometne nesreće, u kojoj je stradao 67-godišnji pješak iz Turnja, policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 40-godišnje vozačice osobnog automobila zadarskih registarskih oznaka.

Ona je u subotu 15 minuta iza ponoći vozeći se automobilom kroz Turanj prebrzo stigla do označenog pješačkog prijelaza na koji je upravo bio zakoračio 67-godišnji pješak. Zbog neprimjerene brzine nije stigla na vrijeme zaustaviti vozilo te je prednjim dijelom automobila udarila muškarca i oborila ga na pod. Muškarac je hitno prebačen u zadarsku bolnicu s teškim ozljedama, ali je izvan životne opasnosti.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

VIDEO / FOTO: ODRŽAN PROSVJED ISPRED ZADARSKOG SUDA ZBOG PUŠTANJA NA SLOBODU OSUMNJIČENIKA ZA GRUPNO SILOVANJE Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom
Studenti i građani prosvjedovali su u srijedu navečer pred zadarskim Županijskim sudom zbog nedavne odluke suca ...
Mladi u crnom zapalili svijeće, nosili su majice s natpisom "Sama si to tražila" i veliki transparent "Žene i djevojčice žrtve HR pravosuđa"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!