UHVAĆENI NA (NE)DJELU Zatečen nakon provale u trgovinu, pronađen i treći kradljivac automobila u Galovcu

UHVAĆENI NA (NE)DJELU

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za provalu u trgovinu.

Naime, u subotu u 03.28 sati u noći, u ulici Put Cerodola u Zadru, policijski službenici su zatekli mušku osobu, koje je neposredno prije provalila u prostorije trgovačkog centra na Žmirićima, koju su uhitili i doveli u prostorije policije.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o 27-godišnjaku, kojeg se sumnjiči da je tijekom noći provalio u trgovački centar, odakle je otuđio dva mobilna uređaja.

Uz kaznenu prijavu zbog teške krađe 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom, koju se sumnjiči za krađu vozila.

Naime, 19-godišnjaka se sumnjiči da je zajedno sa drugom dvojicom dana 2.rujna u Galovcu, iz dvorišta gdje se nalazilo na popravku, otuđio kombi vozilo Peugeot Boxer u vlasništvu 48-godišnjaka.

Prema mlađem punoljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...