PRIJAVLJENA ZA GOSPODARSKI KRIMINAL Vlasnica (45) oštetila tvrtku za 150.000 kuna: nije plaćala dobavljenu robu, a novac od prodaje trošila za osobne potrebe!

PRIJAVLJENA ZA GOSPODARSKI KRIMINAL

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za kazneno djelo prijevare u gospodarskom poslovanju.

Naime, 45-godišnjakinju se sumnjiči da je tijekom 2015. godine u svojstvu vlasnice i odgovorne osobe društva u namjeri pribavljanja znatne imovinske koristi za sebe u više navrata od drugog društva naručivala robu (fasadne sustave) u sveukupnom iznosu od preko 150.000 kuna, koju istom društvu nikada nije platila, iako je robu dalje prodala krajnjim kupcima, te novac od tako prodane robe podizala s računa svog društva i trošila za osobne potrebe, na koji način je sebi pribavila imovinsku korist u navedenom iznosu te drugome društvu pričinila materijalnu štetu.

Protiv 45-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu radi zbog „Prijevare u gospodarskom poslovanju“. 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...