TEŠKA PROMETNA NESREĆA U MURVICI Ozlijeđene dvije osobe!

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U MURVICI

U prometnoj nesreći koja se iz još neutvrđenih razloga dogodila jutros u 10.56 sati na državnoj cesti u Murvici Donjoj dvije su osobe ozlijeđene. Težina njihovih ozlijeda još se utvrđuje u zadarskoj Općoj bolnici gdje im je pružena liječnička pomoć. Zasad je neslužbeno poznato da nijedna ozlijeđena osoba nije u životnoj opasnosti.

U nesreći su sudjelovala dva automobila, a na mjestu nesreće još se provodi očevid.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!