NA TVRDNJE POLICIJE REAGIRALA ODVJETNICA UHIĆENOG JOSIPA ŽIVKOVIĆA Moj klijent nije novac od navodne prodaje droge ulagao u nekretnine! Evo što je istina...

NA TVRDNJE POLICIJE REAGIRALA ODVJETNICA UHIĆENOG JOSIPA ŽIVKOVIĆA

Na tvrdnje policije da je uhićeni Josip Živković (37) novac od prodaje droge ulagao u nekretnine reagirala je njegova odvjetnica Rea Atelj.

PAO ZADARSKI NARKO KAPITALAC NA BILOM BRIGU Uhvaćeni Josip Živković (37) kod kuće imao 1,3 kg kokaina visoke čistoće vrijednog 1,6 milijuna kuna, a novac od preprodaje ulagao u nekretnine!

- Izgradnja nekretnina nema nikakve veze s navodnom prodajom droge i za to postoji opsežna dokumentacija Nekretnine na koje se misli u vlasništvu su tvrtke Futura projekt d.o.o. iz Zadra u kojoj je moj klijent suvlasnik 50 posto, zajedno s partnerima iz Zagreba. Nekretnina je dakle vezana ortačkim ugovorom, a njena izgradnja, stambene zgrade na području Bilog briga, tek je započela – kazala nam je Živkovićeva odvjetnica.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!