OBJAVLJENA PRESUDA NAKON PET GODINA SUDOVANJA Mladen Modrić Padela dobio godinu dana zatvora uvjetno zbog prijetnje vlasnicima portala Zadar danas da će ih zaklati!

OBJAVLJENA PRESUDA NAKON PET GODINA SUDOVANJA

Mladen Modrić (59) zvani Padela kažnjen je s jednom godinom zatvora, uvjetno na pet godina, zbog prijetnje upućene vlasnicima portala "Zadar danas", Marku Grzunovu i Zrinki Božajić.

Sutkinja Općinskog suda u Zadru Danijela Zupčić Poljak presudu je objavila u srijedu, nakon što je postupak trajao gotovo pet godina, i na kojem se izmijenilo nekoliko sudaca. Postupak je najprije vodila sutkinja Ana Zrilić ali je otišla na porodiljni, predmet je potom dobio Tomislav Šimić, danas bivši sudac Općinskog suda, ali ročište nije zazvao godinu i pol dana, da bi na koncu predmet došao u ruke sutkinje koja je donijela osuđujuću presudu.

Grzunov i Božajić su na svom portalu pisali o poslovnim aktivnostima Zdenka Zrilića, bivšeg savjetnika Hypo banke, i njegovih poslovnih prijatelja, među kojima je bio i Mladen Modrić Padela. Nezadovoljan njihovim pisanjem Padela im je zaprijetio tako što im je, među ostalim, rekao da će ih zaklati, pokazujući prstom preko vrata, od uha do uha.

Grzunov i Božajić prijavili su Modrićevu prijetnju policiji, a Općinsko državno odvjetništvo je nakon toga pokrenulo postupak koji je sada dovršen u prvom stupnju.

Naslovnica 4 kantuna

Najčitanije

NAKON TRAGEDIJE U BIOGRADU U KOJOJ JE STRADALA MEDICINSKA SESTRA I MAJKA TRIJU DJEVOJČICA "Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

Obitelj 36-godišnje Petre Mršić, medicinske sestre i majke triju djevojčica koja je prošle godine stradala pod k...
"Dosta mi je što svakodnevno doživljavam da mi je onaj koji mi je ubio suprugu ispred mene namjerno turira motorom, sad još i ovakvo ponašanje!"

"POVUKAO SE" NAKON ŠTO JE PUSTIO OSUMNJIČENE ZA SILOVANJE DA SE BRANE SA SLOBODE Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!

Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!
Sudac Kaznenog odjela Županijskog suda u Zadru Ivan Marković zatražio je zaštitu policije zbog prijetnji koje su...
Sudac Ivan Marković zatražio policijsku zaštitu i odgodio suđenje za nezapamćen zločin koji je nad svojom djecom počinio otac s Paga!