VIDEO: NISU SVI BILI EUFORIČNI ZBOG OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE KALMETI I LIVAKOVIĆU Jelavić (SDP): Nisam sretna zbog presude! Nekić (HDZ): Kako te nije sram mulice jedna!

VIDEO: NISU SVI BILI EUFORIČNI ZBOG OSLOBAĐAJUĆE PRESUDE KALMETI I LIVAKOVIĆU

- Kako te nije sramota to izjaviti! Kako te nije sram mulice jedna - kazao je Joso Nekić prijetećim tonom Jeleni Jelavić iz SDP-a koja nije dijelila euforiju nastalu u Gradskoj vijećnici među hadezeovcima nakon oslobađajuće presude za Božidara Kalmetu i Zdravka Livakovića u aferi Remorker.

 

- Nisam sretna zbog presude - kazala je Jelavić za govornicom, prije nego što se na nju obrušio Joso Nekić, gradski pročelnik za školstvo i obrazovanje te predsjednik zadarskog HDZ-a.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

INCIDENT U GRADSKOJ UPRAVI UZBURKAO DUHOVE Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...

Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...
Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je prijavila 41-godišnjaka iz Biograda. On je u četvrtak došao u...
Vlasnik ugostiteljskog objekta (41) napao gradsku službenicu zbog koncesije za štekat! Nazvao nas je i osporio informacije iz policije, ali onda nas je nazvala i napadnuta, evo što nam je rekla...