FOTO: ZADRANI NA DANIMA HRVATSKOG TURIZMA Frani Skoblaru Nagrada za životno djelo, priznanja za Olive Island Marin u Sutomišćici i D-Marin Dalmacija

FOTO: ZADRANI NA DANIMA HRVATSKOG TURIZMA

Na završnoj večeri tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, održane u Osijeku, zadarski je turizam dobio još nekoliko nagrada.

Dugogodišnji direktor Turisthotela Frane Skoblar primio je Nagradu za životno djelo i tom prilikom poručio da nema ništa bez truda, odricanja i odgovornosti. Treba voljeti posao koji radiš, rekao je Skoblar..

Nakon nagrade za najbolju malu marinu u Hrvatskoj, Olive Island Marina u Sutomišćici dobila je još jedno veliko priznanje – proglašena je Marinom godine! U konkurenciji su bile i D-Marine Mandalina i D-Marin Dalmacija koja je proglašena najboljom velikom marinom.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"