LOPOVI U AKCIJI Ukrali automobil, drugi opljačkali, pa iz kuće i džepa ukrali novac!

LOPOVI U AKCIJI

Policija je tijekom vikenda zabilježila jednun tešku krađu i tri krađe, zbg čega su protiv nepoznatih počinitelja podnesene kaznene prijave.

U subotu poslijepodne na parkiralištu na Kolovarama u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u osobno vozilo (SK) koje koristi 45-godišnjak, odakle je ukrao kameru, prijenosno računalo i raznu odjeću.

Isti dan u Bibinjama ukraden je novčanik u vlasništvu 75-godišnjaka, dok je u noći na nedjelju u mjestu Dinjiška ukraden osobni automobil Peugeot zadarskih oznaka u vlasništvu 78-godišnjaka.

U periodu od 1. do 4. listopada iz kuće u Ulici Franje Petrića u Zadru ukraden je i novac u vlasništvu 59-godišnjakinje i 30-godišnjaka.

 

 

 

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"