OVOG VIKENDA ZAUSTAVLJENO 395 VOZAČA Rekorder vikenda u krvi imao 2,08 promila!

OVOG VIKENDA ZAUSTAVLJENO 395 VOZAČA

U nedjelju oko 1 sati na Liburnskoj obali u Zadru, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su 42-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim vozilom Peugeot (ZD) oznaka pod utjecajem alkohola od 2,08 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda. Vozač je zadržan u prostorijama policije do otrježnjenja, te je prekršajno sankcioniran.

Proteklog vikenda ( 04.-06. listopada), policijski službenici Policijske uprave zadarske su tijekom provođenja akcije Vikend kontrolirali 395 vozila i vozača, a poduzeli su 194 represivnih mjera.

Alkotestirano je 79 vozača, od kojih je njih 17 bilo pod utjecajem alkohola, 81 vozač je prekoračio propisano ograničenje brzine, 12 vozača je vozilo bez zaštitnog pojasa, 3 vozača je koristilo mobitel u vožnji, 3 bez tehničkog pregleda i registracije, 4 vozača zbog nenošenja vozačke dozvole, 1 vozač je nepropisno pretjecao, 1 vozač nije poštivao svjetlosni prometni znak - prošao kroz crveno svijetlo, 8 vozača je vozilo jednosmjernom ulicom, 41 vozač nije poštivao prometni znak,a iz prometa je isključeno 17 vozača i 3 vozila.

U tom se vremenu dogodilo 12 prometnih nesreća u kojima je nastupila materijalna šteta.

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"