VODIČ Napravili smo detaljan pregled radnog vremena trgovačkih centara na Dan neovisnosti

VODIČ

Radno vrijeme trgovina za Dan neovisnosti, 8. listopada, bit će uobičajeno za blagdane u Hrvatskoj, odnosno šaroliko. Većina će raditi kao nedjeljom, a detalje pogledajte u nastavku.

Konzum

Većina Konzumovih trgovina za Dan neovisnosti radit će od 8:00 do 13:00, odnosno prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će Super Konzum prodavaonice raditi od 8:00 do 14:00, a kako će raditi vama najbliža poslovnica pogledajte ovdje.

Kaufland

Većina Kauflandovih trgovina radit će kao nedjeljom, odnosno od 7:00 do 21:00. Za trgovinu u vašem susjedstvu pogledajte ovdje.

Lidl

Ovaj trgovački lanac u utorak će uglavnom raditi po nedjeljnom radnom vremenu, ovisno o poslovnici, ali najčešće od 8:00 do 14:00 ili od 8:00 do 18:00. Ovdje možete potražiti radno vrijeme željene poslovnice.

Spar i Interspar

Radno vrijeme kao u nedjelju, uglavnom od 8:00 do 14:00, dok će manje Spar trgovine biti zatvorene. Poslovnice u shopping centrima radit će od 8:00 do 21:00. Detalje potražite ovdje.

Plodine

Svi dućani Plodina radit će prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 22 sata.

Supernova Zagreb/Karlovac/Zadar/Varaždin/Slavonski Brod/Sisak/Šibenik/Koprivnica

Supernova centri radit će prema redovnom radnom vremenu od 9 do 22 sata.

Bauhaus

Trgovački lanac Bauhaus bit će zatvoren na Dan neovisnosti.

Pevec

Pevec će 8. listopada raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 8 do 15 sati.

Lesnina

Blagdanima i državnim praznicima ne rade.

Emmezeta

Ovaj lanac namještajem u utorak će također biti zatvoren.

 

Naslovnica Kalelarga

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"