POVODOM PREDSTAVLJANJA KNJIGE "POBAČAJ - DRAMA SAVJESTI" "Sluškinje ustaju" ispred Sveučilišta u Zadru!

POVODOM PREDSTAVLJANJA KNJIGE

Platforma za reproduktivna prava žena u 18.30 sati će ispred Sveučilišta u Zadru održati performans "Sluškinje ustaju" povodom predstavljanja knjige "Pobačaj - drama savjesti" dr. sc. Tončija Matulića. 

Platforma za reproduktivna prava pridružuje se otporu građanki i građana, te članica i članova Sveučilišta u Zadru protiv daljnje klerikalizacije akademskog obrazovanja i pokušaja znanstvenog legitimiranja crkvenih dogmi vezanih uz pristup sigurnom i legalnom pobačaju.

U tu je svrhu Platforma pokrenula peticiju kojom se zahtijeva otkazivanje predstavljanja knjige “Pobačaj - drama savjesti” Tončija Matulića koje bi se trebalo održati u svečanoj sveučilišnoj dvorani, u srijedu, 9. listopada, u 18.30 sati u organizaciji Teološko-katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru i Zadarske nadbiskupije.

 

 

 

 

Naslovnica Đirada

Najčitanije

IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Zadarska policija:
  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu &quo...
Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"