StoryEditorOCM
KalelargaDOK SU PROSVJEDNICI DEMONSTRIRALI PROTIV RADA SUDA...

Zadarski osnovnoškolci čekali kandidatkinju "Gospodina savršenog" - Emily Živčić!

Piše B.S.
18. listopada 2019. - 18:20
prosvjed5-181019

Dok su prosvjednici u petak na konferenciji Zadarskog bloka ispred zgrade Županijskog suda u Zadru demonstrirali protiv skandaloznog rada sudova u Hrvatskoj i nedavnog zločina nad maloljetnicom, grupica zadarskih osnovnoškolaca na istom je mjestu čekala - Emily Živčić - jednu od kandidatkinja RTL-ovog showa “Gospodin savršeni”.

“Čekamo Emily, iz gospodina Savršenog”- pojasnili su iz grupice u samom centru prosvjedne konferencije između transparenata “Korupcija”.

Nisu ih, kako su rekli, zanimale žive demonstracije, već 24-godišnja studentica iz Duge Rese i kandidatkinja druge sezone televizijskog showa “Gospodin savršeni” koja je na društvenim mrežama najavila svoj dolazak na prosvjed u Zadru.

- Ne znate tko je ona? Svašta! - rekli su.

Nakon što je vidjela osnovnoškolce, jedna od prosvjednica napustila je konferenciju misleći da se radi o štrajku prosvjetnih radnika i učenika. “Ovo je prosvjed za školstvo, što ću ja tu?”, rekla je i otišla.

“Emily je rekla da će doći tu na prosvjed u Zadar. Čekamo je da napravimo selfie”, rekli su nestrpljivo zgroženi neznanjem prisutnih prosvjednika. No, dobro raspoloženje splasnulo im je svega nekoliko minuta uoči početka prosvjeda kada su među sobom počeli glasno negodovati. Emily je, naime, netom objavila svježi status na društvenim mrežama da ipak neće doći na prosvjed u Zadar već će sudjelovati na onom većem u Zagrebu.

“A ne možemo sad ići i u Zagreb”- rekli su odlazeći sa školskim torbama na leđima. 

27. travanj 2024 05:04