StoryEditorOCM
KalelargaIZVIDI SE I DALJE PROVODE

Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

Piše AVŠ
21. listopada 2019. - 18:32
glavna

  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu "Opera" u zadarskim Jazinama, dogodio incident u kojem su pretučena dvojica američkih državljana od 25 i 24 godine, glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin, maloprije je iznijela nove detalje vezane uz ovaj slučaj.

- Policija je prijavu dobila oko 3.20 sati, a napad se dogodio oko 3.10. U našoj pratnji njih dvojica prevezena su u zadarsku bolnicu gdje su 24-godišnjaku konstatirane lake tjelesne ozljede dok je 25- godišnjak odbio liječničku pomoć. Obojica pod utjecajem alkoloha, ali niti u jednom trenutku nisu navodili okolnosti događaja koji je prethodio svemu, niti išta spominjali.  Kriminalističko istraživanje trebalo se nastaviti ujutro, međutim, oni su u to vrijeme već napustili teritorij Republika Hrvatske i naknadno medijima iznijeli svoju verziju događaja- kaže Grbić dodajući kako se, temeljem onoga što su Amerikanci rekli na društvenim mrežama i medijima, izvidi i dalje provode.

19. travanj 2024 18:17