IZVIDI SE I DALJE PROVODE Zadarska policija: "Američki turisti našim službenicima nisu rekli ništa od onoga što su kasnije iznijeli na društvenim mrežama. Kad je trebalo početi krim istraživanje, oni su napustili Hrvatsku"

IZVIDI SE I DALJE PROVODE

  Nakon što su jutros iz zadarske policije potvrdili da se u noći sa subote na nedjelju u noćnom klubu "Opera" u zadarskim Jazinama, dogodio incident u kojem su pretučena dvojica američkih državljana od 25 i 24 godine, glasnogovornica PU zadarske, Ivana Grbin, maloprije je iznijela nove detalje vezane uz ovaj slučaj.

- Policija je prijavu dobila oko 3.20 sati, a napad se dogodio oko 3.10. U našoj pratnji njih dvojica prevezena su u zadarsku bolnicu gdje su 24-godišnjaku konstatirane lake tjelesne ozljede dok je 25- godišnjak odbio liječničku pomoć. Obojica pod utjecajem alkoloha, ali niti u jednom trenutku nisu navodili okolnosti događaja koji je prethodio svemu, niti išta spominjali.  Kriminalističko istraživanje trebalo se nastaviti ujutro, međutim, oni su u to vrijeme već napustili teritorij Republika Hrvatske i naknadno medijima iznijeli svoju verziju događaja- kaže Grbić dodajući kako se, temeljem onoga što su Amerikanci rekli na društvenim mrežama i medijima, izvidi i dalje provode.

Naslovnica Kalelarga