A BAŠ GA JE BILO KRENULO... Prijeteći nožem za dva sata počinio seriju razbojništava u Zadru: jedna pa druga trgovina, ljekarna i onda je zapeo...

A BAŠ GA JE BILO KRENULO...

U utorak oko 17.45 sati u ulici Stjepana Radića u Zadru, maskirani 39-godišnjak iz Zadra ušao je u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju noža tražila novac, a kada je prodavačica odbila dati novac, osoba se udaljila iz trgovine.

Nedugo zatim, u 18,15 sati u ulici Put Kotarskih serdara u trgovinu je ušla maskirana muška osoba te uz prijetnju nožem otuđila novac te se udaljila iz trgovine.

Potom je oko 20 sati na ulici Ante Starčevića, u ljekarnu vlasništvo trgovačkog društva, ušla nepoznata muška osoba te uz prijetnju, najvjerojatnije noža, od prodavačice zatražio novac, a potom se s otuđenim novcem udaljila iz ljekarne.

Sinoć iza 20 sati policijski službenici su uhitili jednu osobu, koja se dovodi u svezu s počinjenim razbojništvima. Muškarac se nalazi u prostorijama policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kaznena djela razbojništva, a inače je otprije poznat policiji zbog sličnih nedjela.

Naslovnica Kalelarga