StoryEditorOCM
KalelargaDORH I VOJNA POLICIJA DUBLJE ISTRAŽUJU AFERU "MUNICIJA"

Policija jutros opet privela Mišela Pavlovića! Istraga se širi i prema Vlakiću i dvojici pilota!

Piše IN
22. studenog 2019. - 14:04
oruzje

Zadarska kriminalistička policija jutros je iz autosalona BMW-a u Bibinjama opet privela Mišela Pavlovića, glavnog osumnjičenog u aferi „Municija”. Pavlović je prvi put priveden početkom studenoga zbog sumnje da je inicirao i poticao aferu šverca oružja koja ovih dana trese vojni vrh, ali je nakon ispitivanja kod suca istrage pušten da se brani sa slobode.

ŠTO SE KRIJE IZA AFERE 'MUNICIJA' Ovako se prevozilo oružje iz vojne baze u Zemuniku...

DONOSIMO IMENA SUDIONIKA AFERE "MUNICIJA" NA ZEMUNIKU Policija prijavila dva vojna pilota i petoricu civila, među njima prijatelj Denisa Paraća, bivši dogradonačelnik Zadra i splitski trgovac oružjem!

Pavlović je sada priveden, kako neslužbeno doznajemo, zbog novih kaznenih djela, očekuje se da tijekom dana bude predan pritvorskom nadzorniku i ispitan u državnom odvjetništvu.

Državno odvjetništvo i vojna policija intenzivno istražuju cijeli slučaj u smjeru utvrđivanja svih relevantnih činjenica i odgovornosti Pavlovića, ali i Ivice Vlakića te dvojice vojnih pilota, Ivana Krizmana i Zdenka Košutića, zbog sumnje da su počinili neka nova kaznena djela.

26. travanj 2024 18:40