StoryEditorOCM
KalelargaU TIJEKU OPSEŽNA POTRAGA ZA PRIPADNICOM ORUŽANIH SNAGA

Za Jadrankom tragaju temeljna i vojna policija, MORH traži i pomoć građana

Piše Jutarnji.hr
8. prosinca 2019. - 12:18
policija1

U tijeku je potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima, javlja HRT.

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Prilikom potrage pronađen je automobil nestale pripadnice, a policijska potraga je nastavljena. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender (51). Dodaje se kako je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ukoliko građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na email nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

19. travanj 2024 16:46