StoryEditorOCM
KalelargaPREDIZBORNA PORUKA PREDSJEDNIKA ŽUPANIJSKOG HDZ-a:

Božidar Kalmeta: Nema većeg Hrvata od Kolinde!

9. prosinca 2019. - 23:10
kolinda_skup6-091219 (1)

Predsjednik zadarskog županijskog HDZ-a Božidar Kalmeta u ponedjeljak je pozvao birače, posebno one koji osjećaju i dijele vrijednosti koje je utemeljio prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, da 22. prosinca za predsjednicu Republike ponovno biraju Kolindu Grabar-Kitarović.

Na jednom od skupova za vrijeme Kolndina boravka u Zadarskoj županiji okupljenima je poručio da su svojom brojnošću i to po lošem vremenu pokazali da će Grabar-Kitarović i ubuduće biti hrvatska predsjednica.

Posebno je za potporu HDZ-ovoj predsjedničkoj kandidatkinji pozvao one "koji osjećaju i dijele vrijednosti koje je utemeljio dr. Franjo Tuđman, a to su zaštita nacionalnih interesa, domoljublje i Domovinski rat".

Kalmeta je komentirao i druge kandidate, rekavši kako je "prvo već viđeno, a drugo je eksperiment koji želi reći da su veći Hrvati od, primjerice, Grabar Kitarović", a takve eksperimente, istaknuo je, ne bi preporučio nikome.

"Nitko od Kolinde ili ovih ovdje ljudi nije veći Hrvat. Može biti jednak, ali ne i veći", naglasio je Kalmeta te ponovio riječi predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića da je "glas za Škoru glas za SDP". 

19. travanj 2024 08:34