StoryEditorOCM
KalelargaOLUJNA BURA SKRIVILA PROMETNU NESREĆU IZNAD OBROVCA

Udar vjetra zaljuljao prikolicu kamiona, a ona zakačila autobus s putnicima! Ozlijeđena jedna žena!

Piše IN
11. prosinca 2019. - 21:16
promet5-230318

Jedna osoba je lakše ozlijeđena u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9.30 sati na državnoj cesti D27 između Obrovca i Gračaca.

Udar olujne bure zaljuljao je prikolicu kamiona poljskih registarskih oznaka koji se iz Gračaca spuštao prema Zatonu Obrovačkom. Prikolica je u jednom trenutku prešla na drugi trak ceste i zakačila autobus talijanskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog pravca.

U talijanskom autobusu kojim je upravljao 66-godišnjak lakše je ozlijeđena 67-godišnja putnica iz Italije, dok je 59-godišnji vozač kamiona iz Poljske prošao bez povreda. Žena se ozlijedila u padu jer je bila na nogama kad je autobus zakačila prikolica. Da je sjedila, najvjerojatnije ne bi bilo nikakvih posljedica, objasnili su nam u zadarskoj policiji.

Olujna bura koja je u srijedu puhala na zadarskom području od ranih jutarnjih sati zatvorila je autocestu prema Sv. Roku i Maslenički most, pa je sav promet za unutrašnjost zemlje preusmjeren preko Posedarja i Obrovca prema Gračacu. 

18. travanj 2024 19:20