StoryEditorOCM
KalelargaOKONČAN PLAKATNI RAT

Esdepeovci ironično zahvalili hadezeovcima na izbornoj pobjedi!

Piše I. Ivanac
9. siječnja 2020. - 15:15
normalno

Iako se u voltu Gradskih vrata prije i tijekom drugog kruga predsjedničkih izbora izmijenio veliki broj plakata zbog hadezeovskog "gerila marketinga", ali i esdepeovskog pokušaja njegovog sprječavanja, izgleda kako se rat plakatima priveo kraju.

Prvo su hadezeovci naručili lijepljene plakata s natpisima "Njemu je normalno: smanjiti plaće učenicima, ponižavati branitelje, zaustaviti Gaženicu...", pa su ih onda esdepeovci pokušali prelijepiti plakatima Zorana Milanovića u čemu je gradski vijećnik Daniel Radeta izvukao deblji kraj zadobivši udarac piturskim valjkom po ruci.

Aktivisti SDP-a ipak su uspjeli prelijepiti dio hadezeovskih plakata, no HDZ se ovog puta pokazao jačim pa su tijekom izborne šutnje u subotu ili nedjelju ponovno prelijepili esdepeovske plakate.

Nakon što je Zoran Milanović izabran za novog predsjednika Republike Hrvatske, rat plakatima je završio tako što su (barem vjerujemo da su to oni bili) esdepeovci preko hadezeovskih plakata zalijepili "HVALA", u skladu s njihovim stavom da je negativna kampanja HDZ-a u drugom krugu gurnula neodlučne birače prema njihovom kandidatu, Zoranu Milanoviću.

A mi zahvaljujemo i hadezeovcima i esdepeovcima što je njihov rat, barem u ovom slučaju, konačno gotov i što ćemo uskoro ispod volta opet vidjeti dobre stare plakate koji nas informiraju gdje se u ovom gradu možemo barem malo zabaviti.

26. travanj 2024 10:26