StoryEditorOCM
KalelargaKUD NOVINARI OKOM, TU DUJELA SKOKOM!

Nakon dojave iz naše redakcije gradski pročelnik u pola sata riješio dva komunalna problema!

Piše I.I.
9. siječnja 2020. - 16:15

Kud novinari okom, tu pročelnik Dujela skokom!

Ako ste se posljednjih dana šetali mostom mogli ste primijetiti da je desni rukohvat, ako idete s Poluotoka, odnosno lijevi ako idete od Branimira, kompletno prekriven galebovim izmetom, dok je suprotni rukohvat “čist k'o suza”.

Što se dogodilo, iskreno ne znamo, ali kada smo u četvrtak ujutro kroz priču o jednoj drugoj temi to spomenuli gradskom pročelniku za komunalne djelatnosti Robertinu Dujeli, iz puke znatiželje jer nam nije jasno kako se kakica nalazi isključivo na jednoj strani rukohvata, nije trebalo proći puno vremena da digne ekipu koja će očistiti ptičji izmet. Da je rukohvat mosta očišćen, pročelnik Dujela je potkrijepio i fotografijama.

Također je, na komentar koji je dobio od novinarke Slobodne Dalmacije kako je Kovačka ulica na Poluotoka ljepljiva od burnih noćnih izlazaka, odmah poslao ekipu čistaća na teren  

Za napomenuti je kako ovo nije prvi put da je pročelnik Dujela, za razliku od svojih kolega, reagirao prije nego što su novinari uspjeli iskritizirati situaciju na terenu. Stoga rečenica s početka ovog teksta uistinu ima smisla.

18. travanj 2024 14:28