StoryEditorOCM
KalelargaFIZIČKI OBRAČUN NA UTAKMICI U MOCIRAMA

Sudac šakom u glavu udario dva igrača!

Piše I.I.
12. siječnja 2020. - 11:40

NOVO:

Kako neslužbeno doznajemo, narušavanje javnog reda i mira na utakmici između ekipa Primorac Ljubač i Kontrol Biro AR izbio je nakon što je jedan od igrača Kontrol Biroa dobio crveni karton. Fizički obračun međutim nije izbio između igrača dviju ekipa već između suca utakmice i članova tima Kontrol biroa.

Naime, nakon što je sudac igraču Kontrol Biroa dao crveni karton, igrač ga je htio isprovocirati pruživši mu ruku, nakon čega ga je sudac udario nogom u stražnjicu, ali obračunu tu nije bio kraj! Igrač je sucu kazao "drugi put ću ja tebe tako udariti", nakon čega sudac šakom u glavu udara igrača kojem je prethodno dao crveni karton.

Sudac je u ovom obračunu, kako doznajemo, šakom u glavu udario i igrača koji je htio primiriti cijelu situaciju.


Ono što je trebalo završiti u rubrici "sport", završilo je, nažalost, u rubrici "crna kronika".

Subotnji dvoboj koji se odigrao u sklopu prve županijske malonogometne lige u dvorani Mocire i to između ekipa Primorac Ljubač i Kontrol Biro AR, završio je narušavanjem javnog reda i mira. Još uvijek se utvrđuju sve okolnosti događaja, a kako doznajemo, riječ je o fizičkom obračunu sudionika utakmice.

Utakmica koja je započela u 21 sat, prekinuta je u 20. minuti i to nakon što je igrač Kontrol Biroa dobio crveni karton. Do tog trenutka, rezultat utakmice bio je 1:1. 

Događaj je još u obradi zbog toga što još nisu obavljeni razgovori sa svim sudionicima događaja, ali i svjedocima. 

23. travanj 2024 22:25