StoryEditorOCM
KalelargaPOLICIJA PODNIJELA PRIJAVU PROTIV VOZAČA (40) TERETNOG VOZILA

Skrivio nesreću na gradskoj zaobilaznici, slupao tri auta i dvoje ljudi poslao u bolnicu, a njemu ništa!

Piše IN
15. siječnja 2020. - 14:55

U prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila na gradskoj obilaznici sudjelovala su tri automobila, a lakše su ozlijeđene dvije osobe. 

Negdje oko 7 sati teretno vozilo zadarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnji vozač kretalo se iz smjera Supernove prema Bokanjcu. Na križanju s ulicom Put kotlara serdarskih vozač je zbog brzine neprilagođene stanju na cesti naletio na stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 54-godišnjak iz Zadra. On se privremeno zaustavio u lijevoj traci kako bi dao prednost prolaska vozila iz suprotnog smjera. Snažno udaren u naletu teretnog vozila 54-godišnjak je odbačen nekoliko metara te se zabija u osobni automobil kojim je upravljala 41-godišnja vozačica iz Zadra. Udarac je pak nju odbacio na zelenu površinu gdje se zaustavila.

U nesreći su lakše tjelesne povrede zadobili vozačica (41) i vozač (54) osobnih automobila koji su odmah prevezeni u bolnicu, dok je krivac za ovu nesreću prošao bez povreda, ali je policija protiv njega podnijela prijavu za izazivanje prometne nesreće. 

24. travanj 2024 11:04