StoryEditorOCM
4 kantunaNAŠI ČITATELJI BJESNE I PODRŽAVAJU KAZNENU PRIJAVU PROTIV RIJEČKOG TAJKUNA

Pogledajte kako je nekada izgledala naša uvala na Pagu, a kako izgleda sada nakon što je Mišković u njoj izgradio svoje čudovišne građevine: zatrpao je i spilju!

Piše IN
29. siječnja 2020. - 20:35

Jučer smo pisali o potvrđenoj optužnici zadarskog Općinskog državnog odvjetništva protiv riječkog tajkuna Damira Miškovića, njegovog oca Šime te još dvije fizičke i jedne pravne osobe za kazneno djelo bespravne izgradnje na zaštićenom pomorskom dobru na otoku Pagu.

Predsjednik i vlasnik NK Rijeka je u rodnom  mjestu svoji predaka, u Miškovićima, točnije u uvali Mlinarice, izgradio čudovišnu, mastodontsku kuću s brojnim ogradnim zidovima, izbetonirao okolne staze, rivu, privezišta, mul i još štošta što danas izgleda kao prava šaka u oko, kao bešćutna devastacija nekad pitomog i netaknutog dijela obale.

Da ne pretjerujemo, pokazuju i fotografije koje su nam poslali naši čitatelji. Oni su sa svojom obiteljima rado, sve do prije nekoliko godina, kada je Mišković počeo sa svojom graditeljskom kampanjom, redovito odlazili na kupanje u pitoresknu Mlinaricu.

"To je bila predivna plaža na kojoj smo se bezbroj puta kupali. Pored plaže je bila jedna spilja, a sada možete vidjeti što je od nje ostalo. Bilo je to predivno mjesto, ovo što je on napravio je strašno..." piše nam čitatelj i šalje dvije fotografije, koje prikazuju djelić malog raja u uvali prije i nakon Miškovićeve devastirajuće intervencije.

20. travanj 2024 04:33