StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: BURA ISPREVRTALA VOZILA U BLIZINI POSEDARJA I MASLENIČKOG MOSTA, A UZ SVE TO, DOGODILA SE I PROMETNA NESREĆA

"Jedva smo izvukli živu glavu! Mislili smo da je konačno gotovo, ali onda je uslijedio novi šok!"

Piše I. I.
5. veljače 2020. - 22:20

Bura u Zadarskoj županiji uistinu luduje, a najgore je izgleda u blizini Maslenice i Posedarja, gdje je bura isprevrtala nekoliko vozila. Javio nam se i jedan vozač osobnog automobila koji je iz vrtloga bure jedva izvukao živu glavu. Na državnoj cesti D8 je, zbog loše vidljivosti, automobilom naletjelo na dva prevrnuta kamiona. Nakon što je automobilom lupio u jedan od prevrnutih kamiona, u nesreći u kojoj na svu sreću nema ozlijeđenih, uskoro ga je čekao još jedan šok. Naime, tijekom obavljanja policijskog očevida u policijskom kombiju gdje su se svi sklonili od bure, uskoro se prevrnulo još jedno vozilo. 

- Strava! Sve se dogodilo u sekundama. Vidljivost je nula!, govori nam Marin Bucić vozač bijelog automobila Clio, koji nam je poslao fotografije nesreće.

- Tamo toliko puše da niti vatrogasci, a ni policija ne mogu napraviti očevid. Vidljivost je toliko slaba zbog mora kojeg bura nosi. Ništa se ne vidi, govori vozač kojemu je nedugo nakon što je doživio nesreću uslijedio još jedan šok. 

- Policija je obavljala očevid, a zbog bure smo se sklonili u njihov kombi. Kombi je bura počela nenormalno ljuljati tako da su se odlučili odvesti na obližnju lokaciju koja nije na direktnom udaru bure. No, u tom trenutku pokraj nas se prevrnuo i treći kombi. Doslovno na metar od nas!, užasnut je vozač.

Državna cesta D8 zbog bure je zatvorena za sav promet na relaciji Posedarje - Maslenički most, izvijestili su iz PU zadarske te dodali kako su zbrinuli sve sudionike nesreće. Detaljnije informacije oko nesreće bit će poznate nakon što završi policijski očevid. 

20. travanj 2024 08:53