StoryEditorOCM
KolonaSRAMOTNI GAF PREDSJEDNIKA NOGOMETNOG SAVEZA

Davor Šuker je zaboravio ime Hrvoja Ćustića, ali ne i žalbu na izgubljenu presudu za njegovu smrt!

12. travnja 2017. - 17:40
šuker

Davor Šuker prvi čovjek hrvatskog nogometa, u opuštenom razgovoru za američki CroatianSport, lakoćom je pred TV kamerom i mikrofonom, umjesto Ćustić, izgovorio prezime Ćosić i nastavio pričati svoju priču u Los Angelesu.

Valja priznati kako nema onoga tko se bavi javnim poslom komu se nije dogodio sličan "gaf", međutim, uvijek bi iza takvih neočekivanih ispada uslijedila ili isprika istoga trenutka ili s kratkom odgodom. Ali, Šuker to nije učinio!

Unatoč tomu što je "zlatna kopačka svijeta", ovoga puta naš Davor je promašio cijelu loptu!

Posebice je to zaboljelo Svetka Ćustića, Hrvojevog oca, jer se sve dogodilo svega tjedan dana nakon obilježavanja devete godišnjice tragične smrti Hrvoja! Gospodine Šuker, Hrvoja Ćustića!

Mogli bismo stati na stranu Šukera i kazati kako je dobar poznavatelj zadarske košarke, pa mu se omaknulo izgovoriti prezime Ćosić, nažalost, također prerano preminulog sportaša, čije je ime obišlo svijet. I Šuker je obišao svijet, hvala dragom Bogu još je živ, ali očito za ispriku ili žaljenje zbog "gafa", preko kojeg je preskočio kao nekad suparničku obranu, nikad nije čuo!

Razumljivo, takav Šukerov ulet u zaleđe, odnosno, zaboravljivost ili možda čak i neznanje uvelike je zasmetala našu sportsku javnost. I ne samo Hrvojevog oca, koji je javno kazao kako ga čudi Šukerova nonšalancija, nego zasigurno i cijelu obitelj Ćustić te sve prijatelje sporta, posebice nogometa, uvijek iznova zaboli ta zaboravljivost.

Jedino nisu zaboravili žaliti se na nepravomoćnu presudu, kojom je obitelj Ćustić dobila sudski spor s HNS-om od kojeg potražuju 960.000 kuna, zbog tragedije koja se dogodila njihovom sinu.

Žalba je njihovo pravo, isto kao što je pravo svih nas čuditi se kako nam predsjednik HNS-a olako pomiješa "lončiće" i pritom ne trepne okom, nego blagim smiješkom, zavaljen u fotelju nastavi priču u LA-u!

20. travanj 2024 06:39